Natuurlijk, nostalgisch Noordhorn is verhuisd naar www.vanweinaarwinkel.nl

Daar vind je alle up to date informatie. Graag tot ziens op de nieuwe website!

Natuurlijk, nostalgisch Noordhorn
Op zaterdag 11 Mei 2013 vindt tijdens het hemelvaart weekend in Noordhorn het evenement “Natuurlijk, nostalgisch Noordhorn” plaats. Dit evenement is een samenwerking tussen Van wei naar winkel fair en de jaarmarkt Noordhorn.

Tijdens “Natuurlijk, nostalgisch Noordhorn” vinden er tal van leuke activiteiten plaats en is er uitgebreide markt met hip en handgemaakte producten, nieuwerwets lekker (biologisch) en lokaal eten, hobbymateriaal, huis, tuin en keuken producten, en spullen met retro touch. En dit alles eerlijk, heerlijk, duurzaam en meestal lokaal.

Natuurlijk, nostalgisch Noordhorn, brengt je een stukje dichterbij de natuur en bij de oorsprong van producten, want het is toch veel leuker, om meel bij de molenaar te halen, of wol te kopen van een schaap die je hebt zien lopen. Kortom van wei naar winkel en van winkel naar wei, want ook voor creatief hergebruik,  hernieuwbare producten en vintage is er plek op deze markt.

Omdat we graag willen dat iedereen geniet op 11 Mei in Noordhorn wordt er een uitgebreid scala aan activiteiten uit de kast getrokken natuurlijk en nostalgisch. Zoals een uitgebreide verzameling aan oude schapen rassen ( aaien mag ) een oldtimer show, diverse handwerk workshops en nog veel meer. Houdt de activiteiten pagina in de gaten!

Graag tot ziens op zaterdag 11 Mei 2013 in en om het dorpshuis Noordhorn ( Noorderweg 61C  gemeente Zuidhorn, Groningen ) geopend van 11.00-17.00 toegang gratis!

 

Angora geit en bergschapen van Wolwierde
 

Natuurlijk, nostalgisch  Noordhorn wordt georganiseerd door Dorpsbelangen Noordhorn en Hoodwinked, original made with heart head and hands.